Harrie Kuyten (1883-1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Harrie Kuyten
Harrie Kuyten (1883-1952)

Harrie Kuyten (1883-1952)

Harrie KUYTEN (Utrecht 1883 - Schoorl 1952)

GRAFICUS, TEKENAAR EN SCHILDER

Opleiding: Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Antwerpen

Woonde en werkte onder andere in Utrecht, Antwerpen en Zweden

Stroming: Bergense School

Exposities en prijzen:

Genoot gedurende 3 jaren de koninklijke subsidie

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harrie Kuyten - Naakte man kopen? Bied vanaf 125!
Harrie Kuyten (1883-1952) Nederlands Naakte man
Techniek Potlood
Afmetingen 76.5 x 57 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harrie Kuyten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harrie Kuyten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harrie Kuyten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harrie Kuyten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harrie Kuyten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harrie Kuyten!

Volg het aanbod kunst van Harrie Kuyten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harrie Kuyten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harrie Kuyten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harrie Kuyten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harrie Kuyten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harrie Kuyten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harrie Kuyten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harrie Kuyten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harrie Kuyten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harrie Kuyten?

Kunst kopen van Harrie Kuyten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harrie Kuyten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harrie Kuyten. Om meer kans te maken om de Harrie Kuyten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harrie Kuyten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.