Hubert Bekman (1896-1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hubert Bekman
Hubert Bekman (1896-1974)

Hubert Bekman (1896-1974)

Kunstenaar

Hubert BEKMAN (Voorburg 1896 - Den Haag 1974)

Aangeboden items
2
Verkochte items
26
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hubert Bekman - Boomtak en doorzicht tussen rietheining kopen? Bied vanaf 1500!
Hubert Bekman (1896-1974) Nederlands Boomtak en doorzicht tussen rietheining
TechniekOlieverf
Afmetingen88 cm x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hubert Bekman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hubert Bekman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hubert Bekman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hubert Bekman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hubert Bekman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hubert Bekman!

Volg het aanbod kunst van Hubert Bekman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hubert Bekman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hubert Bekman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hubert Bekman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hubert Bekman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hubert Bekman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hubert Bekman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hubert Bekman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hubert Bekman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hubert Bekman?

Kunst kopen van Hubert Bekman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hubert Bekman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hubert Bekman. Om meer kans te maken om de Hubert Bekman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hubert Bekman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.