Constant - ets: figuren in labyrint

Constant - ets: figuren in labyrint kopen? Bied vanaf 425!
Constant - ets: figuren in labyrint kopen? Bied vanaf 425!Constant - ets: figuren in labyrint kopen? Bied vanaf 425!Constant - ets: figuren in labyrint kopen? Bied vanaf 425!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Constant (1920-2005)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1972
Techniek Ets
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 27 x 28 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Ets van Constant Anton Nieuwenhuys. Titel: Figuren in labyrint. Jaar: 1972. Afmetingen ets: H27 x b28cm. Het werk is rechts onder gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag worden gemaild.Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met Postnl.
Conditie
Conditie
ConditieGoed
Er zitten wat oxidatie vlekjes op het witte gedeelte van het blad en 3 in de voorstelling aan de rechter zijde. Lichte kreukeltjes langs de randen van het witte blad. Lichte verkleuring binnen de randen van het oude passepartout. Na inlijsting met nieuw passepartout heef u een prachtig werk.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .