Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd

Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!
Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!Corneille - cassette met o.a zeefdruk van Corneille en Brands, gesigneerd kopen? Bied vanaf 375!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Corneille (1922-2010)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1995
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlModern
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen46 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage150
Cassette uitgave van Jaski Art Gallery Amsterdam, waarin een zeefdruk van Corneille en een zeefdruk van Eugene Brands, beide gesigneerd en genummerd, nummer 30/150, een brief van Corneille geschreven in 1949 en een boekwerk getiteld Cobra , een 230 pagina's tellend overzicht van ontelbare afbeeldingen van alle, onder Cobra vallende kunstenaars, onder andere, Corneille, Brands, AppelDotremont etc.
etc. De zeefdrukken zijn gedrukt op papier, Aeches, 270 grs. en 46 x 50 cm.
Alles in mooie cassette, in nieuwstaat, 
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit binnenkort 23u 26m 36s
Openingsbod€ 375
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHILVERSUM,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd22-3-2023 om 9:31
Eindtijd31-3-2023 om 21:38
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.