Corneille - Ingelijste litho: zonder titel - 1962

Corneille - Ingelijste litho: zonder titel - 1962 kopen? Bied vanaf 350!
Corneille - Ingelijste litho: zonder titel - 1962 kopen? Bied vanaf 350!Corneille - Ingelijste litho: zonder titel - 1962 kopen? Bied vanaf 350!Corneille - Ingelijste litho: zonder titel - 1962 kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1962
Techniek Litho
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 25 x 11 cm (h x b)
Incl. lijst 51 x 41 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 118/200
Ingelijste litho van Corneille uit 1962. Titel: zonder titel. Nummer: 118/200. Het werk is rechtsonder, met potlood, gesigneerd en gedateerd door de kunstenaar. Afmetingen voorstelling: H25 x b 11 cm. Afmetingen incl. lijst: H51 x b41 cm. De authenticiteit van het werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.
Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .