Corneille - Ingelijste litho: fol étè - 1958

Corneille - Ingelijste litho: fol étè - 1958 kopen? Bied vanaf 650!
Corneille - Ingelijste litho: fol étè - 1958 kopen? Bied vanaf 650!Corneille - Ingelijste litho: fol étè - 1958 kopen? Bied vanaf 650!Corneille - Ingelijste litho: fol étè - 1958 kopen? Bied vanaf 650!Corneille - Ingelijste litho: fol étè - 1958 kopen? Bied vanaf 650!Corneille - Ingelijste litho: fol étè - 1958 kopen? Bied vanaf 650!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Corneille (1922-2010)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Litho
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 39 x 55 cm (h x b)
Incl. lijst 53 x 68 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage E.A
Ingelijste kleuren litho van Corneille. Titel: Le fol étè(gekke zomer). Oplage: E.A. Afmetingen incl lijst: H53 x b68cm. Afmetingen voorstelling: H39 x b55cm. Het werk is rechtsonder, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Literatuur: Corneille het complete grafische werk 1948 - 1975, blz 85, nummer 53.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met Swift(kleine kunstkoerier).
Conditie
ConditieGoed
Het papier is licht verkleurd binnen de randen van het passe-partout. Dit is vrij normaal voor een werk uit deze tijd. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .