Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven - Verkocht

Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!
Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!Harry van Kruiningen - Ontstaan van het leven kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Harry van Kruiningen (1906-1996)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1977
TechniekEts/Aquatint
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen33 x 44 cm (h x b)
Passe-partout50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Kleurets-aquatint uit de reeks "het ontstaan van het leven". Afgebeeld in het gelijknamige boek  uit 1977 met inleiding van Dick Hillenius. Omschreven en afgebeeld op blz. 70 en 71.
Gekocht tijdens de presentatietentoonstelling in "Pulchri Studio", Den Haag 1978. Het betreft één van de aldaar geëxposeerde, ongesigneerde werken uit  de reeks. Op het passe-partout is een een sticker geplakt met de tekst die hoort bij de de ets uit de betreffende reeks. (zie foto)

Conditie
ConditieZeer Goed
Langs de rand van het blad op het onbedrukte deel zitten vingerafdrukken die tijdens de drukgang zijn ontstaan. Van Kruijningen drukte zijn werk eigenhandig en was bekend om zijn technische inventiviteit.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Culemborg, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .